Meny

FRØYA.NO

Lokal nettavis for Frøya

Frøya.no er Frøyas egen lokalavis. Om du vil følge med på hva som skjer på Frøya, holder det lenge å følge med på det vi skriver. Vi dekker alt det viktigste.

AVIS FOR FRAMTIDEN

Lokalavisa Frøya.no ble startet i desember 2010 som en ren nettavis av Tore Strømøy. Avisa ble den første tiden drevet på dugnad. Avisas første redaktør var Jan Otto Fredagsvik. Han ble senere avløst av Rune Nordbø Skillingstad, og i dag er det Tore Strømøy som er redaktør. I 2015 har lokalavisa på Frøya 5-års jubileum.

 

EN EKTE FRØYVÆRING

Frøya.no ønsker å være en aktiv medspiller på Frøya. Det betyr at vi skal være med og fortelle om alt det flotte som foregår her ute, men vi skal selvsagt også si fra om ting som ikke er så bra. Og vi skal dra igang debatter, som kan gjøre Frøyasamfunnet enda bedre. På Frøya.no er både ros og konstruktiv ris tillatt. Det er viktig med en vakthund om et samfunn skal bevege seg framover. Men vi har innført signaturplikt.

 

VI BRYR OSS

Frøya.no setter viktige ting på dagsordenen. Vi var den som først tok opp saken om at politimesteren ville legge ned Frøya lensmannskontor, noe som førte til folkeaksjoner. Vi var også en pådriver i barnehagedebatten, som endte med full barnehagedekning. Og vi dro igang debatten om Øyrekkas framtid. Noe som nå har ført til fullt kommunalt fokus på denne delen av kommunen.

 

FRØYAWARDS

Hvert år i desember deler Frøya.no i samarbeid med Frøya kommune en rekke priser under Frøyawards, en lokal hederskveld. Frøyawards heder både næringsliv, kulturliv, idrett og frivillighet. Og kårer årets navn på Frøya. Til nå har vi arrangert Frøyawards fire ganger.

 

FRØYAPORTALEN

Frøya.no har et stort hjerte for Frøya, og ønsker at så mange som mulig skal kunne få vite om alt det spennende som foregår her ute. Derfor har vi i tillegg til avisa, også laget en nettportal for all aktivitet på Frøya. Frøyaportalen ble lansert i 2015, og er stdet du skal kunne finne ut det meste om Frøya.

 

TIPS OSS

Savner du noe i lokalavisa? Vet du om noe andre også bør få vite? Våre reportere tar gjerne imot tips fra deg. Bruk gjerne vår tipstelefon 45873980 eller send en mail til våre medarbeidere Lena Jørgensen og Tore Strømøy.

En viktig ting om du ønsker at avisa skal komme og dekke noe, er å gi oss beskjed i så god tid som mulig. Å ringe mens ting foregår kan bety at vi ikke kan komme fordi vi er opptatt med noe annet.

 

SKRIV SELV

I dag skjer det så mye på Frøya at lokalavisa med sine faste medarbeidere ikke rekker over alt. Men du er velkommen til både å skrive og ta bilder for oss.