Blått kompetansesenter

DSC_1693.JPG

Blått kompetansesenter er både et selskap og en bygning. Her er bedrifter innen den blå næringen samlet under ett tak.

Blått kompetansesenter tilbyr tjenester som legger til rette for innovasjon i det regionale næringslivet i marin sektor, de videregående skolene og relevante forsknings- og utdanningsinstitusjoner.

Vårt formål er å bidra til å skape et levende senter som skal styrke innovasjonskraften i den marine næringsklyngen i regionen. Selskapet har kontorlokasjon på Blått Kompetansesenter, Sistranda, Frøya og på Blåbasen i Trondheim.

Blått kompetansesenter jobber for å koble sammen utdanning, næring og forskning innen det marine området - til gjensidig nytte for hele havbruksklyngen.

Blått Kompetansesenter AS sin visjon er å utvikle verdens beste akvakultur- og fiskeriutdanning, og at Trøndelag skal bli verdens ledende og mest bærekraftige havbruksregion og Norges viktigste på enkelte øvrige deler av den marine sektor. 

Selskapets formål er å bidra til å skape et levende senter som skal styrke innovasjonskraften i den marine næringsklyngen i regionen.

Selskapet tilbyr tjenester som legger til rette for kunnskapsutvikling og innovasjon i det regionale næringslivet, de videregående skolene og relevante forsknings- og utdanningsinstitusjoner

Disse har kontorer i Blått kompetansesenter på Frøya:

Trøndelag fylkeskommune,  Sintef Norlab,  Mowi,  PWC,  SalMar,  Din Bemanningspartner,  ScaleAQ,  Hitra-Frøya lokalavis / Vindfang reklame,  Ruta,  KL Regnskap,  BioMar,  Måsøval,  Blått kompetansesenter,  Opplæringskontoret i Sør-Fosen,  Guri Kunna Ressurssenter,  Lerøy,  Åkerblå,  SINTEF / ACE / NTNU,  Aquatic Concept Group,  El-Konsult,  Frøya Næringsforum,  Ernst & Young,  BDO

KONTAKT - BESØK

BLÅTT KOMPETANSESENTER

Nordfrøyveien 413

7260 Sistranda


Daglig leder:

Benedicte Brubakken

+47 918 97 539

benedicte@bksnorge.no

 

DU FINNER BLÅTT KOMPETANSESENTER MIDT PÅ SISTRANDA

 
Tore Strømøy