Bli med på Ribtur

Hva sier du til å bli med en båt som akselrerer som et fly og som nesten bokstavelig “flyr” i 60 knop over havet. Og samtidig besøke våre øysamfunn langt ut i havet?

Øyrib 1.JPG

Øyrib er et nytt tilbud på Frøya.

Fjorårets sesong ble en kjempesuksess med mange turer ut i havet i kjempestor fart.

Bak selskapet “Øyrib” finner du Bjørnar og Even Johansen, far og sønn som begge kjenner Frøyas skjærgård ut og inn, og som i tillegg er erfarne sjøfolk som gir deg en fartsopplevelse i trygge former.

Turene i øyrekka er blitt kjempepopulære. Ikke minst på grunn av båtene som flyr i stor fart over bølgene.

Øyhopping og stopp på øyene med bosetning er spennende. Du får besøke fiskeværene Sula, Bogøya og Mausundvær, som alle har fastboende og også spisesteder for båtfolket.

Ønsker du en spesiell tur, kanskje å besøke Froan , se havmerden, Halten eller Sørburøy, er det også mulig. For grupper kan selv være med å bestemme.

Turene starter som oftest fra havna ved Guri Kunna videregående skole på Sistranda, om du ikke har avtalt annet hentested.

Du får klær og redningsutstyr av skipperen, og turene varer gjerne 3-4 timer. Da blir det stopp på ett av spisestedene i øyrekka.

RIB-turer er ikke forbeholdt noen få. Dette kan både gammel og ung være med på. Må oppleves!

KONTAKT - BOOKING

ØYRIB

Even Johansen

Tlf: +47 90 55 18 27

E-post: even@oyrib.no

Bjørnar Johansen

Tlf: +47 95 06 94 96

E-post: bjornar@oyrib.no

ØYRIBS TURER STARTER I HAVNA VED GURI KUNNA VG SKOLE, MEN HENTER DELTAKERE ANDRE STEDER OGSÅ OM DET ER ØNSKELIG.

 

SPESIALTUR TIL LOFOTEN

Lofoten.jpg

Øyrib har en spesialtur i sommer, hvor turen går fra Frøya til Lofoten. Det blir tre overnattinger på turen, og besøk på mange vakre steder langs Trøndelags og Helgelandskysten.

Avgang fra Sistranda fredag 30.juli kl 0830. Påmelding innen 15 juni. Pric ca 19.500 Selvsagt begrenset antall plasser! Ta kontakt via vår nettside.

Tore Strømøy