Hurran spiseri

Aina-Taraldsen-Sandvik-Hurran-kafe-gårdskafe.jpg

Familiebedriften Hurran spiseri ligger på Flatval . De eies og drives av selskapet Søstrene på Hurran AS, og bak står søstrene Aina Sandvik og Sara Taraldsen.

De er fjerde generasjon som driver gården. Siden 2000 har Hurran gård satset på villsauproduskjon og startet eget gårdsslakteri i 2007.

Gården produserer 4500 kilo kjøtt i året av sin besetning på 250 villsau som beiter i det spesielle kystlandskapet på Frøya.

Hurran gård og cafe ble åpnet i 2018, og skiftet navn til Hurran Spiseri sommeren 2021. Cafeen er åpen hver helg fra april til desember i tidsrommet 11.00 - 16.00.

Spiseriet har fokus på mat fra gården og tilgjengelige råvarer, samt fersk hjemmelaget mat, bakst og kaker.

Hurran spiseri serverer fortrinnsvis lunsjretter men har også middagsservering innimellom.

Kafeen har sitteplasser til 15 og kan ta imot grupper på inntil 20 personer.

På vår/sommer åpnes bakhagen og da blir det selvsagt flere sitteplasser, samt langbord.

Omgivelsene er hjemmekoselige, med gamle møbler og "mormor"preg. At gjestene kan slappe av i lune omgivelser er viktig.

Opplevelsen er like viktig som maten.

Åpningstider: April- desember - fredag - søndag

Annonserte helger, ferier og sommer.

VILLSAUKJØTT

Hurran gård har hatt villsau siden 2000, med videreforedling og slakteri siden 2007. Her kan du kjøpe kjøtt samtidig som du besøker gårdscafeen. (Se link til hjemmeside lenger ned)

Visjonen er å drive økologisk i Frøyas kystnatur. Et godt og variert beite er viktig for villsauen.

At vi tar godt vare på villsauen sikrer oss et godt sluttprodukt. Alt fra salting av pinnekjøtt og sying av lammerull til pakking gjøres for hånd.

KONTAKT - BESØK

HURRAN VILLSAU - HURRAN GÅRD OG CAFE

Sørfrøyveien 246

7263 Hamarvik Frøya

Telefon: 414 11 841 - 970 39 830

E-post: post@hurran.no

HER PÅ FLATVAL FINNER DU HURRAN VILLSAU; GÅRD OG CAFE.

 
Tore Strømøy