Orkland klima og kuldeteknikk - Frøya

Gründer Geir Kleiven er fornøyd med at livsverket nå drives videre som en del av Orkland klima og kuldeteknikk.

Kliva Kulde ble etablert av Geir Kleiven i 2004 og leverer varmepumper og kjøletekniske løsninger til privatpersoner og næringsliv på Frøya og Hitra.

Selskapets lokaler ligger på Yttersian på Sistranda.Kliva kulde har nå blitt heleid avdeling av Orkland Klima og kuldeteknikk, noe som etter Kleivens mening vil styrke Kliva kulde i framtiden.

RandiRabben,GeirKleiven,_MariannArntzeresn.jpg

Det har vært flott å få inn kompetansen og kapasiteten til Orkland Klima og Kuldeteknikk, sier Geir Kleiven, som ikke kommer til å trekke seg tilbake, selv om han nå ikke lenger er eier og daglig leder.

Richard Hammervold er daglig leder på Frøya.

Som en del av Orkland Klima og Kuldeteknikk vil nå kunne tilby solskjermingsprodukter, samt service på pumper innenfor VA/VVS- og Industrisegmentet. Dette er tjenester vi ser stort behov for her ute i øyregionen, og målet er at vi skal øke bemanningen og etter hvert kunne ønske nye kolleger velkommen til avdelingen på Frøya, sier Richard Hammervold.

Hovedtyngden av arbeidsoppdragene er salg, service og montasje av kuldeanlegg, kjøle- og fryserom, aircondition og vannbåren varme til industri, butikker og offentlig sektor.

Kliva kulde har også satset mye på salg av varmepumper i ulike størrelser og prisklasser.

Firmaet monterer varmepumper i hus og hytter, offentlige bygg, ulike typer forsamlingshus og industribygg.

Stadig flere av kundene inngår serviceavtale og gjør på den måten et viktig grep for å forlenge varmepumpas levetid og spare strøm.

KONTAKT - BESØK

ORKLAND KLIMA OG KULDETEKNIKK - FRØYA

Nordfrøyveien 443,

7260 Sistranda

Vakttelefon bedrift:
459 71 615

Telefon sentralbord: 74 40 28 88

E post: post-okk@orklandenergi.no


HER PÅ YTTERSIAN FINNER DU VÅRE LOKALER

 
Tore Strømøy